Bine ați venit la SEK Bucharest International School

SEK Bucharest International School este lider în furnizarea unei educații internaționale de clasă mondială în zona Bucureștiului.

International Education Systems este una dintre puținele organizații internaționale din lume care oferă un program structurat de studii de la educația timpurie (preșcolară) până la studii la nivel universitar.
Școlile IES sunt recunoscute oficial de autoritățile naționale de învățământ relevante și toate calificările oferite au recunoaștere atât națională, cât și internațională.

Prin urmare, toate premiile acordate de școlile IES sunt, de asemenea, pe deplin recunoscute atât la nivel național, cât și internațional; indiferent dacă acestea sunt la nivel preșcolar, primar sau liceal.

Școlile IES sunt membre ale Asociației Școlilor Internaționale si oferă, după caz, calificări acordate de Cambridge International Examinations și de Bacalaureatul Internațional și, la nivel local, sunt membre ale unor asociații școlare importante, cum ar fi Consiliul școlilor independente din Florida, Asociația de Sud a colegiilor și școlilor. (SUA), Asociația Școlilor Independente (Marea Britanie), Asociația Independentă a Școlilor Pregatitoare (Marea Britanie) și Asociația Școlilor Independente din Africa de Sud.

IES din întreaga lume

Un mesaj de la directorul nostru

BINE AȚI VENIT LA SEK BUCHAREST INTERNATIONAL SCHOOL!

Ca parte a Sistemului Internațional de Învățământ, suntem dedicați să oferim un curriculum complet care inspiră dragostea pentru învățare, dând putere studenților să fie mai buni și să își atingă potențialul în performanța academică, creativitate și cetățenie. Ca școală internațională, studenții noștri au ocazia să viziteze, să studieze în străinătate și să participe la excursii anuale organizate în una sau mai multe dintre școlile noastre surori din întreaga lume!

În calitate de educatori, misiunea noastră principală este să aducem inspirație, cunoștințe și inovație pentru fiecare dintre studenții noștri, pentru a forma cetățeni globali cu capacitatea de a conduce. Prin programe dinamice, ne străduim să dezvoltăm viitori lideri care sunt persoane colaborative, comunicative, interesate, respectuoase și creative, cu pasiune pentru o învățare pe tot parcursul vieții.

SEK BUCHAREST INTERNATIONAL SCHOOL și-a deschis porțile pentru prima dată în România în septembrie 2022, cu programe de grădiniță și școală primară autorizate de Ministerul Educației (O.M.E 4845/29.08.2022). Pe măsură ce elevii noștri vor crește, ne vom extinde oferta academică la învățământul gimnazial și liceal.

Așteptăm cu nerăbdare vizita dumneavoastră!

Alina Pele, PhD.
Directorul

Ceea ce ne face diferiți

Misiunea noastră

Grupul International Education Systems (IES) promovează dezvoltarea tinerilor care vor avea capacitatea de a contribui în mod proactiv la munca continuă pentru o lume mai bună. Prin programe dinamice, IES se va strădui să dezvolte lideri pentru viitor, care sunt persoane colaborative, comunicative, interesate, respectuoase și creative, cu pasiune pentru învățarea pe tot parcursul vieții.

Metodologie
Interactivă

Prin proiecte, activități, jocuri, portofolii și strategii de învățare care îi ajută pe elevii noștri să dezvolte abilități interpersonale de comunicare și lucru în grup, cum ar fi dialogul constructiv, ascultarea activă și negocierea, aprecierea diversității, responsabilitatea personală, angajamentul și relațiile de sprijin.

Abordare multilingvă

Ne pregătim elevii pentru examenele internaționale DELE (spaniolă) și Cambridge (engleză). Multilingvismul oferă beneficii educaționale, cognitive și socio-culturale pentru acei elevi care ating fluența în mai mult de o limbă, permițându-le să interacționeze cu persoane din alte țări și posibilitatea de a trăi, studia sau lucra în străinătate.

Programe
Internaționale

Elevii noștri au oportunități unice de a participa la activități internaționale organizate de Instituție, unde elevii din toate școlile sale se reunesc. Interrelațiile și schimburile culturale sunt obiective fundamentale ale acestor activități anuale care au loc la sediul uneia dintre școlile SEK.

Colaboratori