Programe și proiecte

La SEK București, inovatorul program „Profesor pentru o zi” redefinește dinamicile educaționale. Această inițiativă împuternicește elevul să devină profesor, coordonându-şi colegii într-o zi de învățare interactivă și creativă.

Elevii selectați preiau responsabilitatea planificării lecțiilor, a activităților și chiar a unor scurte prelegeri, îmbinând stilurile lor de predare unice în sala de clasă. Programul nu numai că îmbunătățește înțelegerea materiilor, ci și cultivă abilități cruciale de comunicare și leadership.

„Profesor pentru o zi” promovează o atmosferă colaborativă, stimulând învățarea de la egal la egal și consolidând comunitatea școlară. Sub îndrumarea profesorilor, elevii parcurg o zi de responsabilități împărtășite, creând o experiență educațională dinamică și plină de beneficii.

Recunoștința în Acțiune! În fiecare Zi de Recunoștință, elevii Școlii Internaționale SEK București sunt inima și sufletul inițiativei noastre de dăruire, implicați activ în colectarea și distribuirea donațiilor către cei nevoiași.

Cu o bucurie imensă, tinerii noștri schimbători de lume iau inițiativa în adunarea de fructe, legume și produse de bază neperisabile precum zahăr, ulei, orez și conserve, îmbrățișând spiritul compasiunii. Ca comunitate școlară, credem în puterea transformătoare a implicării active a elevilor în actul de a reda, cultivând un simț al responsabilității și empatiei.

Împreună, elevii, profesorii și părinții continuă să semene semințele bunătății și să creeze un efect de undă al schimbării pozitive. La Mulți Ani de Ziua Recunoștinței!

SEK Stars” este un sistem dinamic și captivant de recompense conceput pentru a recunoaște și sărbători realizările remarcabile ale copiilor în călătoria lor academică. Acest program inovator este dedicat stimulării unui mediu de învățare pozitiv prin recunoașterea progresului, comportamentului, îmbunătățirii și notelor remarcabile.

În fiecare lună, copiii au oportunitatea să strălucească pe măsură ce acumulează stele SEK, pe care le pot câștiga în diverse moduri:

  1. Excelența Academică: SEK Stars recompensează notele remarcabile și realizările academice, motivând elevii să aspire la excelență în studiile lor.
  2. Repere Comportamentale: Recunoscând importanța comportamentului pozitiv, acest sistem încurajează copiii să manifeste conduită respectuoasă și considerată în comunitatea școlară.
  3. Îmbunătățire Personală: Fiecare copil se află pe un drum unic al dezvoltării. SEK Stars aplaudă și încurajează creșterea personală, fie că este vorba de depășirea provocărilor, dezvoltarea de noi abilități sau atingerea propriilor lor obiective.

Acest sistem nu numai că înfiripă un sentiment de mândrie și realizare în rândul copiilor, dar îi învață și abilități de viață valoroase, cum ar fi stabilirea obiectivelor, determinarea și importanța perseverenței.

Mic dejun cu Directorul” este un program creat pentru a promova şi întări comunitatea și comunicarea deschisă în cadrul școlii noastre. În fiecare săptămână, Directorul SEK București îi invită pe părinți, tutori legal, și membrii comunității școlare să se alăture pentru o întâlnire informală. Este o oportunitate unică de a împărtăși idei, de a schimba experiențe și de a co-crea un mediu educațional pozitiv. Indiferent dacă aveți sugestii, întrebări sau pur și simplu doriți să vă bucurați de o conversație prietenoasă în timp ce savurați o ceașcă de cafea, acest program oferă un cadru relaxat pentru interacțiuni semnificative.

Alăturați-vă programului „Mic dejun cu Directorul” și contribuiți la construirea unei comunități școlare mai puternice și mai conectate.

IESpiring People – un program dezvoltat în cadrul SEK București cu scopul de a încuraja şi inspira elevii noștri!

Ce aduce acest program pentru elevii noștri?

  1. Dezvoltare Personală: Participarea la ateliere și activități create pentru a stimula dezvoltarea personală și reziliența.
  2. Excelență Academică: Accesarea de resurse suplimentare și sprijin pentru a îmbunătăți performanțele academice și atingerea de obiective.
  3. Oportunități de Mentorat: Conectarea cu mentori experimentați care îi vor ghida în călătoria academică și personală.
  4. Construirea Comunității: Apartenenţa la o rețea de colegi cu aceleași interese, creând prietenii durabile și o comunitate de susținere.
  5. Evenimente Exclusive: Participarea la evenimente unice, seminarii și sesiuni cu vorbitori invitați pentru a le lărgi orizonturile.

Gata să începeți o călătorie de creștere și succes? Rămâneţi aproape pentru mai multe detalii și pregătiți-vă să fiți IESpirați!