Misiune, Viziune și Obiective

Viziune

Provocarea pentru comunitatea noastră didactică este să le oferim elevilor noștri o perspectivă internațională și să le dezvoltăm capacitatea de a se dezvolta individual, de a-și pune în practică cunoștințele și de a-și adapta abilitățile într-o lume care se schimbă cu rapiditate.

Misiune

Misiunea Școlii SEK BUCHAREST INTERNATIONAL este să le permită elevilor să își dezvolte o gândire internațională, ceea ce le va permite mai departe să devină cetățeni de încredere și activi la nivel local, național și global.

Ne concentrăm pe fiecare elev ca individ. Susținem dezvoltarea elevilor noștri în fiecare aspect al învățării permițându-le să atingă cele mai înalte standarde academice. Le dezvoltăm creativitatea și le susținem independența, pentru a avea curajul să acționeze conform propriilor convingeri.

Mediul nostru multilingv încurajează acceptarea și respectarea diferențelor dintre noi, iar comunicarea deschisă ne permite să ne atingem toate obiectivele stabilite.

Obiective Principale

Pentru a ne îndeplini misiunea, noi, SEK BUCHAREST INTERNATIONAL SCHOOL, ne angajăm să:

Dezvoltăm standarde educaționale înalte: lucrăm la îmbunătățirea constantă atât a programelor de instruire, cât și a metodologiei, folosind cele mai înalte repere internaționale.

Cultivăm o abordare internațională: îmbrățișăm diversitatea, integrarea și coexistența, lucrând împreună pentru o înțelegere reciprocă.

Promovăm dezvoltarea personală: încurajăm gândirea critică, lucrul colaborativ și individual, acționarea responsabilă și sinceritatea, pentru a atinge potențialul maxim al fiecăruia dintre noi și pentru a practica învățarea pe tot parcursul vieții.

Încurajăm curiozitatea academică: ne provocăm reciproc să ne implicăm activ în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm, folosind creativitatea și abilitățile necesare succesului în lumea care ne înconjoară.

Construim idealuri comunitare: cultivăm un sentiment sincer de responsabilitate civică și de mediu, înrădăcinat în spiritul comunitar, dialogul real și un puternic simț al identității.

Viziunea Academică IES

Scolile IES ofera un curriculum riguros, bazat pe competențe, prin provocări relevante și din viața reală, care au sens pentru cursanți și îi încurajează să ia măsuri responsabile din ceea ce au învățat.

Abordarea noastra centrata pe individ le permite elevilor să se bazeze pe învățarea anterioară și să demonstreze acest lucru într-o varietate de moduri care asigură succesul personal pentru fiecare cursant.

Absolvenții IES sunt încrezători și independenți care rezolvă probleme creative, cu o pasiune pentru învățare. Sunt empatici, deschisi la minte și hotărâți; apreciază propria lor cultură și respectă culturile altora.

Sunt cetățeni globali pregătiți pentru viitor, care sunt pregătiți pentru lumea reală și doresc să facă diferența.

Sapientia Quod Faciendum Faciam

Fă ceea ce trebuie cu înțelepciune